betaling

returnering betingelser Kontakt

Kreditkort fra MasterCard, Visa og American Express.

Du kan betale på direect.de med MasterCard, Visa og American Express-kreditkort. Vi accepterer kreditkort fra Tyskland, EU-landene og Schweiz.Vi understøtter sikkerhedsprocedurerne Verified by Visa og MasterCard SecureCode. 3-D SECURE-proceduren giver dig endnu mere sikkerhed ved hjælp af en personlig sikkerhedskode, SecureCode. Hvis dit kreditkort understøtter 3-D SECURE-proceduren, vil du efter indtastning af dine kortoplysninger automatisk blive omdirigeret via vores betalingstjenesteudbyder Unzer og Klarna til en side hos din bank eller sparekasse, som vi ikke har nogen indflydelse på.


Giropay
Onlineoverførsel er nemt: Onlinebetalingsmetoden giropay tilbydes af over 1.500 banker og sparekasser. Baseret på netbank med PIN-kode og TAN giver det dig mulighed for at betale nemt, hurtigt og sikkert via onlineoverførsel. Det eneste, du skal bruge for at betale med giropay, er en online banking-konto i en deltagende bank eller sparekasse. Takket være integrationen i online betalingssystemer som PayPal har giropay et stort netværk af acceptsteder. Med giropay udfører du din onlineoverførsel i dit kreditinstituts sikre netbankmiljø. Dette garanterer, at følsomme data (PIN/TAN) kun udveksles mellem dig og banken. Ingen tredjepart har adgang til personlige kontooplysninger og oplysninger om omsætning.


Forudbetaling
I den e-mail, du modtager som bekræftelse på din bestilling, finder du det samlede beløb for din bestilling samt vores bankoplysninger (IBAN + BIC). Når det samlede beløb er blevet krediteret vores konto, vil dine varer blive sendt så hurtigt som muligt, afhængigt af tilgængelighed. Hvis vi ikke har modtaget betaling senest 12 dage efter modtagelsen af din bestilling, annulleres din bestilling automatisk og uden beregning.

Vi tilbyder 3% rabat ved forudbetaling
.


Faktura
Med vores partner Klarna er det muligt at betale på konto uden beregning. Hele betalingstransaktionen håndteres af Klarna GmbH.Sikker og nem Du betaler først dine varer, når du har modtaget og kontrolleret dem. Fakturaen sendes til dig via e-mail fra Klarna. Du har 14 dage til at betale fakturaen.


Præmie
Efterkrav er en af de nemmeste måder at handle på direect.de på og også en af de mest almindelige betalingsmetoder inden for postordrebranchen. Når du vælger betalingsmetoden "efterkrav", betaler du for varerne direkte til postbuddet. I øjeblikket tager postbuddet kun imod kontanter. Ved betaling mod efterkrav opkræver Deutsche Post/DHL et ekstra opkrævningsgebyr på 5,70 euro, som vi allerede har vist dig i bestillingsformularen.


Omgående


Du kan bestille alle varer med en registreret leveringsdato (undtagen vouchers og download-produkter).Forsendelsen finder sted, så snart vi har kunnet konstatere SOFORT GmbH's godkendelse og under forudsætning af, at alle varer er tilgængelige.Den maksimale ordreværdi er 5000,00 euro.SOFORT bankoverførsel findes kun i Tyskland og Østrig.Modregning af en kreditnota med en ordre er ikke mulig.


Direkte debitering

For at forenkle dine bestillinger kan du deltage i den praktiske procedure med direkte debitering. Det udestående fakturabeløb vil blive trukket fra din konto, og varerne vil blive afsendt så hurtigt som muligt.