Advarsel Cookies bruges på dette websted for at give dig den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter, antager vi, at du accepterer at modtage cookies fra dette websted. OK


kategori

pris
størrelse
kompatibel
farve
 
1 2 3 4 5 6 7 8
  2 - 16

Mobiltelefontilbehør giver dig en række forskellige muligheder for at udsmykke din telefon med et moderigtigt cover, købe en ekstra oplader eller beskytte din telefon mod skader. Dette tilbehør er med til at holde din telefon i stand til at fungere optimalt og tilføjer et personligt præg. Gennemse hele vores udvalg af telefoner og tilbehør, herunder BlackBerry®-tilbehør, for at finde det tilbehør, du har brug for.
Etuier og covers til telefoner
Beskyt din smartphone, og giv den et spændende nyt udseende med et telefonetui eller cover. Holdbare materialer beskytter telefoner mod skader forårsaget af stød og fald, og et etuiets design kan give din telefon et bedre greb og samtidig holde porte til hovedtelefoner og opladere tilgængelige. Brug cases og sleeves til at forlænge telefonens levetid.

Opladere og adaptere
Oplad din smartphone, uanset om du er hjemme, på kontoret eller i bilen. Opladere og adaptere sørger for, at din smartphone kører problemfrit og sikrer, at alle opkald og beskeder modtages.

iPhone®-tilbehør
Særligt tilbehør til iPhone maksimerer dens funktioner. Med opladnings- og synkroniseringskabler kan du tænde og overføre musik og andre filer fra en iPhone til en computer og omvendt. Dockingstationer og netopladere holder iPhone kørende.

Overflade- og skærmbeskyttere til mobiltelefoner
Overfladebeskyttere og skærmbeskyttere til mobiltelefoner sørger for, at skærmen på en smartphone forbliver klar og fungerer korrekt. Beskyt din smartphone mod ridser, fingeraftryk, støv og snavs ved at påføre et tyndt, klart beskyttelseslag.

Bluetooth®/cellulære headsets
Bluetooth- og mobiltelefonheadsets giver dig mulighed for at tale sikkert og håndfrit, mens du rejser. Bluetooth-headsets kan nemt og trådløst tilsluttes til Bluetooth-kompatible enheder.

reservedele og udskiftning af touchscreen

pris

DKK  –  DKK

  • ‎DKK 0
  • ‎DKK 2530.77
størrelse
kompatibel
farve